- Доставка
- Самовивіз
Анчоусна від Чорноморки
Новини та акції
Всі новиниТиждень пасти
Тортільоні з сиром, лососем та хрумкою цибулею
Тортільоні та лосось тушковується в рибному бульйоні з додаванням сирного соусу. Прикрашається хрусткою цибулею.
350 г308 ₴Фузілі з хвостами тигрових креветок та томатами
Паста Фузілі та креветки тушковуються в соусі Біск з додаванням петрушки томатів.
400 г254 ₴Паста "Качо-е-пепе" з мʼясом мідій, томатами та сиром страчателла
Паста Качо-е-пепе та обсмажене м'ясо мідій тушковується у вині та рибному бульйоні з додаванням часнику, томатів та петрушки. Подається зі Страчетелою. Доповнюється сумахом та оливковою олією.
450 г274 ₴Спагеті з обсмаженими рапанами та білими грибами у трюфельному соусі
Спагеті, рапани та білі гриби протушковується у коньяку з додаванням рибного бульйону, трюфельної пасти та петрушки. Прикрашається сумішшю горіхів та хрусткою цибулею.
380 г398 ₴Спагеті "Путанеска" у томатному соусі зі страчателлою та філе хамси с/с
Спаті, оливки, часник та каперси тушковуємо в томатному соусі. Додаємо томати та петрушку. Подається зі Страчателою та сардинами с\с. Доповнюється сумахом та оливковою олією.
430 г274 ₴Орзо з бебі-кальмарами та базиліковим "Песто"
Паста Орзо та нарізаний бебі-кальмар тушковується у вині та рибному бульйоні з додаванням часнику і соусу Песто
280 г334 ₴Спагетті з морепродуктами
Спагеті в олійно-винному соусі з дрібно рубаною ріпчастою цибулею, часником, чілі перцем і каперсами. Морепродукти: мідії в мушлях, бебі-восьминіг, кальмар атлантичний та тигрова креветка. При подачі посипається тертим Пармезаном.
350 г297 ₴Спагетті "Карбонара" з атлантичним кальмаром та беконом
Спагеті тушкуються у вершковому соусі та білому вині. Додається обсмажений разом з беконом атлантичний кальмар. Подається з сирим жовтком та тертим Пармезаном.
400 г264 ₴
Оселедцевий тиждень
Смажене філе дунайського оселедця з картопляним пюре
Філе дунайського оселедця, смажене у вівсяній паніровці. Подається на подушці з картопляного пюре, листя шпинату та слайсів редису. Доповнюється хрусткою цибулею.
165 г228 ₴
УСТРИЦІ
Фін де Клер №3
Устриці Фін Де Клер - отримали свою назву по найменуванню садків, в яких вони вирощуються. Злегка жирна, нейтральна по смаковими якостями, тобто в міру солона і вміру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.
65 ₴Фін де Клер №1
Устриці Фін Де Клер - отримали свою назву по найменуванню садків, в яких вони вирощуються. Злегка жирна, нейтральна по смаковими якостями, тобто в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.
95 ₴Фін де Клер №0
Легко жирна, нейтральна за смаковими якостями, в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюсками.
112 ₴Жилардо №2
Жилардо (№2) Франція Устриці Спесиаль Жилардо - це виведений сорт, який не змінює смакових якостей протягом року. Це ще не м'ясиста устриця, але при цьому жирна і не особливо солона. Аффинировани в неглибоких садках до півроку. Середній вік: 2-3 роки. Солодкувата з легкою горіховою ноткою, як стверджують поціновувачі тонкого смаку має «Кавуновий» післясмак.
142 ₴Голландський принц №0
139 ₴Чорноморка №3
Чорноморка (№3) Україна Устриця вирощена в Чорному морі з молодих раковин французького Фін-де-Клера. М'ясо молюска має щільну структуру і злегка солонуватий післясмак.
68 ₴Святий Патрік №2
Святий Патрік (№2) Сімейство ірландських спесиалей (устриці з високим м'ясним індексом), мають одну з найкрасивіших в світі раковин - білу з фіолетовими прожилками. Всередині біле м'ясо з рівним солодким смаком.
82 ₴Ірландська Дикунка №2
Устриця з ферми Фемілі Бутрим регіон Канкаль. Тіло молюска має легку, єдину структуру, домінуємо солодкий післясмак.
124 ₴Фін де Клер №2
Устриці Фін Де Клер - отримали свою назву по найменуванню садків, в яких вони вирощуються. Злегка жирна, нейтральна по смаковими якостями, тобто в міру солона і в міру солодка. Ідеальна для знайомства з молюском.
1 шт82 ₴Малиновий соус
30 г35 ₴Чорна Перлина №2
Устриця "Чорні перли" із солодкуватим присмаком. Відсутність яскраво вираженого присмаку досягається завдяки витримцімцієї устриці у м'яких водах річки Белон.
96 ₴Біла перлина №2
Устриці "Білі перли" - доводять до "молочної стиглості" у басейнах. Смак устриці солодкувато-м'який з молочними нотами.
92 ₴
ЗАКУСКИ ТА САЛАТИ
Одеський форшмак з грінками
Дрібно нарізане філе оселедця з яблуком і вершковим маслом. Заправляється ароматним чорним перцем. Подається з подрібненою цибулею, вершковим маслом та грінками.
140 г118 ₴Асорті брускет
1. темна грінка змащується гірчичним соусом, оселедець власного засолу, посипається маринованою цибулею; 2. темна грінка змащується гірчичним соусом, хамса власного засолу, посипається зеленою цибулею; 3. біла грінка змащується гірчичним соусом, лосось власного засолу з соусом Цезар, листочками руколи та каперсами.
260 г256 ₴Домашній хумус зі смаженими на грилі креветками та помідорами Чері
Хумус викладаємо на олію з копченою паприкою. Обсмажені креветки викладаються на хумус. Доповнюємо помідорами чері, консервованим нутом та білими гріночками. Прикрашаємо зеленню та скибочкою лимону.
350 г278 ₴Оселедець Матіас з картоплею
290 г148 ₴Сардини мариновані
Слабосолене філе сардини викладаємо на пряний соус із оливкової олії, часнику, перцю чилі, цедри лимона. Додаємо мариновану червону цибулю, прикрашаємо червоною олією та лимоном. Окремо подаємо шматочки Бородинського хлібу.
165 г164 ₴Тар-тар із лосося з авокадо
Філе свіжого лосося та авокадо, заправлене фірмовим соусом. Подається з руколою, кремом Бальзамік, грінками та лимоном
210 г318 ₴Олів'є з лососем слабої солі
Відварені картопля, яйце куряче, морква, свіжий огірок, маринований огірок, горошок, лосось слабої солі. Заправляється соусом на основі домашнього майонезу та зеленого горошку. Подається з нарізаною зеленою цибулею і нанесеним на тарілку соусом.
250 г198 ₴Цезар з лососем слабої солі
Хрусткий салат Айсберг змішуємо з соусом Цезар, викладаємо помідори Чері, світлу чіабату, перепелине яйце та лосось власного засолу. Посипаємо тертим Пармезаном.
240 г328 ₴Цезар з хрустким анчоусом
Салат Айсберг перемішується з соусом Цезар. Викладається помідор Чері, сухарі з багету, перепелині яйця та смажені у фритюрі анчоуси. Посипаємо тертим Пармезаном.
240 г169 ₴Тюлька слабої солі з відварною картоплею
Тюлька слабої солі з маринованою цибулею. Подається з відварною картоплею заправленою вершковим маслом, посипається кропом
170 г128 ₴Теплий салат з морепродуктами
Мікс салату, томати Чері, авокадо, сир Пармезан. Смажені морепродукти на вершковому маслі з додаванням тим'яну, білого вина і часнику. Морепродукти - креветка тигрова, мідії чорноморські, кальмар атлантичний. Заправляється соусом Діжон.
310 г365 ₴Салат зі свіжих овочів та сиром Фета
Мікс салату, свіжі помідори, огірки, перець болгарський, цибуля, оливки, сир Фета, олія оливкова.
250 г185 ₴Салат з маринованим м'ясом мідій, зеленню та чукою
Мариноване м'ясо мідій з листям шпинату, водоростями чука, свіжим огірком та соусом на основі оливкової та кунжутної олії, соєвого соусу та винного оцту. Прикрашається кунжутом
Новинка209 ₴Олів'є з тигровими креветками
Відварені картопля, яйце куряче, морква, свіжий огірок, маринований огірок, горошок і тигрова креветка. Заправляється соусом на основі домашнього майонезу та зеленого горошку. Подається з нарізаною зеленою цибулею.
250 г198 ₴Салат Цезар з тигровими креветками
Соковитий салат Айсберг змішуємо з соусом Цезар, викладаємо помідори Чері, світлу чіабату, перепелині яйця, креветки тигрові. Посипаємо тертим сиром Пармезан.
250 г328 ₴Салат з креветками, грильованим ананасом та цукіні
Смажені тигрові креветки в поєднанні з листям шпинату, томатів чері, цукіні та грильованим ананасом, заправляється лимонним соусом. Прикрашається кедровим горіхом
320 г286 ₴Салат з лососем у хрусткій паніровці
Мікс-салат з поєднанні з авокадо, томатами чері та апельсином, обсмаженого в норі філе лосося. Заправляється медово-гірчичним соусом та прикрашається кнелями з цитрусового крем-сир
340 г370 ₴Зелений салат з лососем, сиром Фета та соусом з кунжуту
Шпинат та руколу заправляємо кунжутним соусом, зверху викладаємо лосось слабої солі, фету та томати чері. Зверху посипається горіховим міксом та прикрашаємо слайсами огірка.
280 г278 ₴
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Хрусткі кільця кальмарів з соусом тартар
Хрусткі кільця атлантичного кальмара в паніровці обсмажені в маслі. Подаються з соусом тар-тар
150 г176 ₴Креветки у хрусткій паніровці з соусом тар-тар та айолі з кімчі
Хвости тигрової креветки обсмажуються до золотої скоринки та подаються з соусами айолі і тар-тар
150 г328 ₴Анчоус фрі з соусом айолі
Хрусткі анчоуси подаються з соусом айолі з кімчі та долькою лимону
200 гНовинка146 ₴Асорті з морепродуктів фрі
Мікс хрустких морепродуктів (кільця кальмарів, креветки та м’ясо мідій) з нашим найпопулярнішим чорноморський анчоусом. Подаємо з соусами айолі та ніжно-часниковим.
520 гНовинка428 ₴
МІДІЇ В МУШЛЯХ
Мідії ЧІЛІ в вер-ому соусі 500гр
Чілійські мідії в мушлях, тушковані у білому сухому вині та в соусі на основі вершків, з додаванням часнику, спецій та зелені.
345 ₴Мідії ЧІЛІ в сирному соусі 500гр
Чілійські мідії в мушлях, тушковані у вершках з сиром Дор Блю
398 ₴Мідії ЧІЛІ в том-му соусі 500гр
Чілійські мідії в мушлях, тушковані у білому сухому вині та в соусі на основі томатів, з додаванням зелені та спецій.
345 ₴Мідії ЧІЛІ у вин-часник соусі 500гр
Чілійські мідії в мушлях, тушковані у часниковому соусі з додаванням спецій та зелені.
345 ₴
СУПИ
Чорноморська юшка
Рибний бульйон з шматочками морської риби, картоплею, морквою. Подається з підсмаженим бородинським хлібом з ароматною часниковою олією.
390 г92 ₴Солянка рибна
Готується на основі томатного-рибного бульйону, в поєднанні з асорті філе риб (сібас, конгріо, лосось) та солоним огірком, ріпчатою цибулею, каперсами, лимоном та маслинами. Подається зі сметаною та грінками.
380 г268 ₴Окрошка з лососем слабої солі
Окрошка на основі кефіра з додаванням мінеральної води, сметани, гірчиці, картоплі, редиса, відвареного яйця, свіжого огірка та лососем слабої солі. Посипається зеленою цибулею та кропом
165 ₴Уха з лосося по-фінськи
Рибний бульйон з додаванням вершків, філе лосося, цибулі порей та помідорів чері. Прикрашається зеленню
400 г245 ₴Окрошка з креветками
Окрошка на основі кефіра з додаванням мінеральної води, сметани, гірчиці, картоплі, редиса, відвареного яйця, свіжого огірка та креветок. Посипається зеленою цибулею та кропом
165 ₴
ДРУГІ СТРАВИ
Різотто з морепродуктами
Рис Арборіо з м'ясо мідій, восьминіг бейбі, атлантичним кальмаром, тигровою креветкою тушкується в білому вині з перцем чилі, часником, вершками, спеціями з Пармезаном
300 г297 ₴М'ясо рапана з грибами та томатами чері
Обсмажене м'ясо рапана з печерицями та цибулею. Після того тушковане з додаванням вина, томатів чері, вершкового соусу. При подачі посипається листям петрушки.
250 г267 ₴Паста з морепродуктами
Спагеті з твердих сортів пшениці, відварені до стану Аль-дент. В олійно-винному соусі з дрібно рубаною ріпчастою цибулею, часником, чилі перецем і каперсами. Морепродукти - мідія в мушлі, восьминіг бебі та кальмар Атлантичний, та креветка тигрова. При подачі посипається тертим сиром Пармезан.
300 г297 ₴Спагетті Карбонара з кальмаром
Спагетті тушкуються у вершках та білому вині. Додається обсмажений разом з беконом атлантичний кальмар. Подається з сирим жовтком та тертим Пармезаном.
350 г264 ₴Смажений рис з креветками в тайському стилі
Смажений рис з креветками. З додаванням часнику, цибулі порей, перцю чилі, яйця та шпинату, соусу понзу та соєвого соусу. Подається з свіжим огірком, посипається целеною цибулею та насінням кунжуту
284 ₴Котлети з морського окуня та крвеветки
Соковиті котлети з морського окуня та креветки. Подаються з картопляним пюре та бочковим помідором.
330 г255 ₴М'ясо мідій під сирно-вершковим соусом
До обсмажених мідій додається пікантний соус айолі з кімчі, цибуля, вершки , пармезан. Посипається зверху твердим сиром та запікається. При подачі прикрашаємо листяс свіжої петрушки
300 гНовинка208 ₴Тигрові креветки запечені з сиром фета
Томатно-овочева основа: болгарський перець, цибуля, томати, зелень запечена з креветками та сиром Фета. Прикрашається листям петрушки.
280 г298 ₴Ризотто з кремом із запечених перців, смаженими щупальцями кальмару та ніжним маскарпоне
Готуємо ризото на основі крему із вʼялених томатів, паприки, часнику, волоських горіхів та соусу шрірача з сиром Маскарпоне та Пармезан. Додаємо обсмажене щупальце кальмару з чебрецем і білим вином. Подається з кнелею сиру Маскарпоне та посипається сухим чабрецем.
380 г297 ₴
РИБА
Анчоус Чорноморський
Ціна за 100г сирого продукту. Готуємо у фритюрі
55 ₴Бичок Бобир
Ціна за 100г сирого продукту.
78 ₴Барабуля Чорноморська
Ціна за 100г сирого продукту. Смажимо на пательні
98 ₴Барабуля Середземноморська
Ціна за 100г сирого продукту. Смажимо на пательні
98 ₴Мойва тихоокеанська
Ціна за 100г сирого продукту. Смажимо на пательні
55 ₴Корюшка Балтійська
Ціна за 100г сирого продукту.
65 ₴Корюшка Аргентинська
Ціна за 100г сирого продукту. Смажимо на пательні
65 ₴Стейк лосося
Ціна за 100г сирого продукту. Готуємо на грилі
100 г226 ₴Ставридка
Ціна за 100г сирого продукту. Смажимо на пательні
75 ₴Сарган
Ціна за 100г сирого продукту. Смажимо на пательні
128 ₴Судак
Ціна за 100г сирого продукту. Готуємо стейками на пательні
125 ₴Кефаль Гостроніс
Ціна за 100г сирого продукту. Смажимо на пательні
69 ₴Луфар
Ціна за 100г сирого продукту. Смажимо на пательні
98 ₴Форель райдужна
Ціна за 100г сирого продукту. Готуємо цілими рибинами на грилі
89 ₴Окунь червоний
Ціна за 100г сирого продукту. Готуємо цілими рибинами на грилі
105 ₴Конгріо (креветочна риба)
Ціна за 100г сирого продукту.
98 ₴Сібас
Ціна за 100г сирого продукту. Готуємо цілими рибинами на грилі
116 ₴Стерлядь
Ціна за 100г сирого продукту. Готуємо на грилі
112 ₴
ДЕСЕРТИ
Вафельний торт
Вафельні коржі змащені кремом із згущеного молока та вершкового масла. Зверху посипається подрібненим волоським горіхом.
100 г82 ₴Десерт Тірамісу
Тирамісу – класичний десерт, який ми робимо на основі сиру Маскарпоне та печива Савоярді, що пропитані сумішшю кави та рому
150 гНовинка128 ₴
МОРЕПРОДУКТИ
М'ясо мідій
Ціна за 100г сирого продукту.
98 ₴М'ясо рапан
Ціна за 100г сирого продукту.
195 ₴Кальмар атлантичний
Ціна за 100г сирого продукту.
118 ₴Гребінець морський
Ціна за 100г сирого продукту.
330 ₴Кальмар бебі
Ціна за 100г сирого продукту.
178 ₴Каракатиця бебі
Ціна за 100г сирого продукту.
168 ₴Восьминіг бебі
Ціна за 100г сирого продукту.
180 ₴Хвости Аргентинської креветки С1
Ціна за 100г сирого продукту
224 ₴Хвости тигрової креветки 16/20
СОУСИ
Соус Айолі з кімчі
35 ₴Соус Копчений томатний
Соус Копчений томатний
35 ₴Соус Сирний
35 ₴Соус Тар-тар
35 ₴Соус Малиновий до устриць 30гр
35 ₴Соус Ніжно-часниковий 50гр
35 ₴
РЕКОМЕНДУЄМО ДО РИБИ
Овочі на грилі
Кабачок, баклажан, перець болгарський, помідор, печериці, цибуля ріпчаста. Маринад для овочів містить часник.
250 г125 ₴Картопля фрі
150 г75 ₴Картопля відварна
Відварна картопля з вершковим маслом та зеленню.
200 г75 ₴Картопляне пюре
200 г75 ₴Картопля смажена
Картопля смажена з додаванням часнику і зелені.
200 г75 ₴Капуста морська маринована
100 г52 ₴Дикий рис
Чорний дикий рис з оливковою олією
200 г85 ₴
ХЛІБ
Грінки світлі
18 ₴Грінки темні
18 ₴
НАПОЇ ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА
Узвар 500мл
95 ₴Узвар 1л
190 ₴Морс обліпиха 500мл
95 ₴Морс обліпиха 1л
190 ₴Морс зі смородини 500мл
95 ₴Морс зі смородини 1л
190 ₴Морс з журавлини 500мл
95 ₴Морс з журавлини 1л
190 ₴Томатний пунш 1л
290 ₴Томатний пунш 500мл
145 ₴
Бургери
Бургер з червоним окунем,щупальцями кальмара та соусом Цезар
Червоний окунь обсмажується і розривається, перемішується з соусом Цезар і формується в котлету. На неї висипаються смажені у фритюрі щупальця кальмара. Булочка змащується соусом Бургер, зверху - лист салату, помідор, с/с огірочок та накривається булочкою. Подається з картоплею фрі.
500 г329 ₴Бургер з чорноморським хрустким анчоусом
Булочка змащується соусом Бургер, зверху викладається салат айсберг, с /с маринований огірочок, червона цибуля, помідор, зверху обсмажені у фритюрі анчоуси, і поливається сирним соусом. Подається зі смаженими Чорноморськими анчоусами.
500 г195 ₴Пара бургерів з креветкою (2шт на порцію)
Один: з креветками у хрусткій паніровці, томатами, руколою з додаванням ніжно-часниковою соусу та каперсів. Другий: зі смаженими креветками, свіжим огірком, листям салату з додаванням гірчичного соусу.
250 г397 ₴Бургер з тигровими креветками та соус айолі
Булочка (верхня і нижня) змащується соусом Айолі з Кімчі, зверху викладається салат айсберг, с/с огірочок, червона цибуля, помідор, зверху - обсмажені креветки і сир Чедер, накривається булочкою. Подається з картоплею фрі.
500 г358 ₴